1. Home
  2. Arrow sepperator Zakelijk verhuizen
  3. Arrow sepperator Zorginstellingen

Zorg, verpleeg- en ziekenhuisverhuizingen

Bij een verhuizing in de zorg gaat het niet alleen om het vervoer van goederen van de oude naar de nieuwe locatie, maar ook om de aandacht voor patiënten en medewerkers. Ter Haar Verhuizingen pakt een zorgverhuizing daarom altijd zorgvuldig aan.

Goede voorbereiding en communicatie
Om de verhuizing van een zorghuis, verpleeghuis of ziekenhuis in goede banen te leiden, zorgen we voor een uitgekiende voorbereiding en coördinatie. We lichten bewoners, patiënten en hun naasten in een vroeg stadium voor, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken.
 
Daarnaast stellen we een uitgebreid draaiboek op, doen we een gedegen risicoanalyse en maken we heldere afspraken. Onze service gaat zelfs nog verder: we vragen de nodige vergunningen aan en stellen een calamiteitenplan op.
 
Zakelijke klanten waarderen ons met een gemiddeld rapportcijfer van 9.

Ervaren zorgverhuizers
Tijdens de verhuizing hebben we speciale aandacht voor de patiënten en bewoners. Zo zorgen we ervoor dat temperatuurwisselingen beperkt zijn en er speciale patiëntenvervoer aanwezig is. Daarnaast gebruiken we speciaal inpakmateriaal voor vertrouwelijke documenten en medicijnen.
 
ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR ZORGVERHUIZINGEN
Wilt u graag meer informatie ?
Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.