Zorginstellingen
  1. Home
  2. Arrow sepperator Zakelijk
  3. Arrow sepperator Zorginstellingen

Zorginstellingen

Bij een verhuizing in de zorg draait het niet alleen om het vervoer van goederen van de huidige naar de nieuwe locatie. Het gaat ook om de aandacht voor uw patiënten en medewerkers. Ter Haar Verhuizingen pakt een zorgverhuizing daarom altijd zorgvuldig aan.


Goede voorbereiding en communicatie

Om de verhuizing van een zorghuis, verpleeghuis of ziekenhuis in goede banen te leiden, zorgen we voor een uitgekiende voorbereiding en coördinatie. We lichten bewoners, patiënten en hun naasten in een vroeg stadium in, zodat zij zich niet onnodig zorgen gaan maken.
 
Daarnaast stellen we een uitgebreid draaiboek op, doen we een gedegen risicoanalyse en maken we heldere afspraken. Vanzelfsprekend vragen we tenslotte ook de benodigde vergunningen aan en we stellen een calamiteitenplan op.
 
Zakelijke klanten waarderen ons met een gemiddeld rapportcijfer van 9.


Ervaren zorgverhuizers

Tijdens de zorgverhuizing hebben we speciale aandacht voor uw patiënten en bewoners. Zo zorgen we ervoor dat temperatuurwisselingen beperkt blijven en dat er speciaal patiëntenvervoer aanwezig is. Daarnaast gebruiken we speciaal inpakmateriaal voor vertrouwelijke documenten en medicijnen.

Hier ontdekt u de mogelijkheden en verhuiskosten rondom zorgverhuizingen!
 
 
Wilt u graag meer informatie ?
Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.