1. Home
  2. Arrow sepperator Opslag
  3. Arrow sepperator Zakelijk

Zakelijk

Kunstopslag

Kostbare kunstobjecten slaat u niet op in een oude schuur. Ter Haar Verhuizingen beschikt over speciale opslagruimtes voor het veilig en vakkundig opslaan en beheren van kunstwerken, zoals schilderijen en beelden.

Beveiligde opslagruimtes
Onze kunstopslagruimtes hebben een geregistreerde toegangscontrole en worden 24 uur per dag met behulp van beveiligingscamera’s in de gaten gehouden. Ook zorgen we ervoor dat de ruimte altijd de meest ideale weersomstandigheden hebben. We verwarmen of koelen de ruimtes en controleren de luchtvochtigheid. De opslagruimtes voldoen ook aan alle voorschriften voor compartimentering en brandpreventie.

Kunst beheren
Kunstopslag bij Ter Haar Verhuizingen gaat verder dan alleen het opslaan. We kunnen u ook faciliteren met het beheren van uw kunstwerken. Op verzoek registreren we de eigenaar, het kunstwerk en de afmetingen van het object. We kunnen het ook door specialisten laten fotograferen en verpakken. Ten slotte is het mogelijk om uw kunstwerk op een speciale verkoopwebsite te laten plaatsen.
 
Wilt u meer informatie over onze gespecialiseerde kunstopslag?


Archiefopslag

Wanneer uw kantoor te krap wordt, is het verstandig om uw archieven op te slaan bij een specialist. Ter Haar Verhuizingen biedt u de modernste faciliteiten voor de opslag van zowel het statisch als het dynamisch archief van uw organisatie.

Beveiligde ruimte met klimaatbeheersing
Uw archieven brengen we voor u over naar een beveiligde opslagruimte met klimaatbeheersing. Hier verwerken we uw documenten via een geautomatiseerd systeem, zodat wij snel en eenvoudig uw stukken kunnen vinden en afleveren.
 
U hoeft zich geen zorgen te maken, want het proces voor bewaking en traceerbaarheid is onderdeel van onze ISO-certificering. De archiefruimtes voldoen aan de G-13 norm en het maakt voor ons niet uit of u een klein of groot archief heeft.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor de opslag van uw archief?
 
VRAAG EEN OFFERTE AAN
 

Palletopslag

Heeft u in uw bedrijf of instelling tijdelijk of permanent een ruimteprobleem? Dan kunt u de zakelijke goederen voordelig en eenvoudig stallen op pallets in de opslagruimtes bij Ter Haar Verhuizingen.

Praktische oplossing tegen minimale kosten
Uw dozen, papieren of andere goederen staan op pallets in stellingen van ons beveiligde magazijn. U betaalt alleen een vergoeding per pallet per week, waardoor de kosten voor u minimaal en beheersbaar zijn.
 
Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw ruimteprobleem?


Containeropslag

Ter Haar Verhuizingen is onderdeel van de samenwerkingsorganisatie Top Movers. Dit heeft ook voor u vele voordelen. Zo kunt u door heel Nederland gebruik maken van geavanceerd beheerde opslag in veilige stalen 20ft-containers.

Uw goederen zijn overal veilig
Wij slaan uw inboedel of inventaris op in containers van onze beveiligde opslagruimtes en voorzien het van een barcode. Op deze manier voorkomen we mogelijke vermissing of verwisseling van uw waardevolle goederen.
 
Door de landelijke dekking kunt u zelf bepalen waar u uw spullen opgeslagen wilt hebben: in de buurt van uw oude woning of pand, bij bekenden of vlakbij uw nieuwe woning of (bedrijfs)pand.

Distributie voor de zakelijke markt
Zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor distributie. U kunt uw te verkopen goederen tijdelijk opslaan in ons landelijk depot (hub), om het van daaruit te leveren naar uw klanten. Hiermee bespaart u op de kosten van eigen voorraadbeheer en kunt u snel aan uw klanten leveren.
 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor containeropslag en distributie?
 

Kantoormeubelopslag

Kampt u met een tijdelijk of permanent overschot van uw kantoorinventaris? Laat deze dan opslaan in de beveiligde opslagruimte van Ter Haar Verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat uw kantoormeubilair onder de meest ideale omstandigheden opgeslagen zijn.

Opslag zoals u dat wilt
U kunt bij ons zelf kiezen hoe u uw overtollig kantoormeubilair wilt opslaan: per vierkante meter of in opslagcontainers. We bekijken graag samen met u wat het beste past bij uw situatie en budget. In alle gevallen zijn uw spullen goed beveiligd, want alle in- en uitgaande bewegingen worden door ons nauwkeurig bijgehouden.
 
Zoekt u een oplossing voor uw kantoorinventaris?
 

Wilt u graag meer informatie ?
Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.