1. Home
  2. Arrow sepperator Zakelijk verhuizen
  3. Arrow sepperator School / Onderwijsinstellingen

Verhuizen van school / onderwijsinstellingen

Het verhuizen van een onderwijsinstelling kan een complex project zijn. Niet voor Ter Haar Verhuizingen, want wij hebben veel ervaring met het verhuizen van instellingen voor basis-, voortgezet- en universitair onderwijs.

Efficiënt en oplossingsgericht
Leerlingen en medewerkers van uw scholengemeenschap hoeven geen hinder te ervaren door de verhuizing. Daarom plannen wij de verhuizing zo veel mogelijk in de schoolvakanties. Daarnaast zorgen we voor een goede voorbereiding en heldere communicatie.
 
Onze projectmanager coördineert de schoolverhuizing van A tot Z en denkt graag met u mee om de verhuizing tot een goed einde te brengen. De gespecialiseerde verhuizers pakken meubilair, machines en practica-apparatuur vakkundig in en installeren het op de nieuwe locatie weer op de juiste plek. Voor de verhuizing gebruiken we alleen de beste verhuismaterialen.

Ervaren schoolverhuizers
Ter Haar Verhuizingen heeft al veel onderwijsinstellingen met succes en naar volle tevredenheid verhuisd. We zijn ISO-gecertificeerd, CO2-neutraal en hebben het EPV-keurmerk. We voldoen daarmee aan de meeste inkoopcriteria van overheden.
 
ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN SCHOOLVERHUIZING
Wilt u graag meer informatie ?
Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.