MVO
  1. Home
  2. Arrow sepperator Over ons
  3. Arrow sepperator MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ter Haar Verhuizingen is een trots familiebedrijf dat al decennia midden in de samenleving staat. We hebben oog voor mens en milieu en dragen graag een steentje bij aan de maatschappij waarin wij opereren.
 

Oog voor mens…

Bij Ter Haar Verhuizingen willen we onze werknemers een prettig werkklimaat bieden. Daarom zorgen we ervoor dat zij hun werkzaamheden op een veilige en prettige wijze kunnen uitvoeren. Daarnaast bieden we onze verhuizers voortdurend de mogelijkheid om zich via cursussen op opleidingen verder te ontwikkelen.
 

…milieu…

We streven naar een duurzaam bedrijfsproces, waarbij het milieu zoveel mogelijk en tot in detail wordt ontlast. Zo worden onze verhuizingen CO2-neutraal uitgevoerd, gebruiken we duurzame verhuismaterialen en dragen onze verhuizers duurzaam geproduceerde bedrijfskleding.
 

…en maatschappij

Een bedrijf is zo sterk als de maatschappij waarin ze opereert. Vandaar we op diverse manieren een steentje bijdragen aan een vitale leefomgeving. We zijn onder andere lid van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Zwolle, we sponsoren het jaarlijkse muziekfestival Maak de Droom Waar en we steunen, samen met TopMovers, de CliniClowns.
 
 
Wilt u graag meer informatie ?
Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.