FAQ
  1. Home
  2. Arrow sepperator Verhuisservice
  3. Arrow sepperator FAQ

FAQ

Hieronder vindt u het antwoord op veel gestelde vragen die we bij Ter Haar Verhuizingen binnen krijgen.

Is een verhuisofferte gratis?
Ja. Een offerte is altijd gratis en vrijblijvend.

Kan ik online een offerteaanvraag doen?
Ja en nee. Voor het verhuizen van een aantal grote stukken is dit geen probleem. U kunt immers het aantal en de afmetingen van de grote stukken inboedel aan ons doorgeven.
Voor een offerte voor een complete verhuizing komen wij altijd bij u thuis.
 
Hoe worden de kosten voor een complete verhuizing berekend?
Voor een offerte voor een complete verhuizing komen we altijd bij u thuis of op de zaak. Onze taxateur bespreekt met u uw wensen en loopt samen met u een rondje door uw woning of kantoor. Hij bekijkt hoeveel en wat voor inboedel er staat, hoeveel verhuisdozen u nodig heeft en welk meubilair gedemonteerd en gemonteerd moet worden. Tevens zal hij u vragen of wij het huis of kantoor voor u moeten schoonmaken, of we eventuele tussentijdse opslag van meubilair moeten verzorgen en hoe de laad- en lossituatie op uw huidige en nieuwe locatie is. Is er bijvoorbeeld een parkeervergunning vereist of zijn er eventuele andere bijzonderheden. Uiteraard zijn al uw aanvullende wensen of ideeën met ons bespreekbaar en vrijwel altijd uitvoerbaar.

Is het mogelijk om in het weekend te verhuizen?
Ja. In overleg is het mogelijk om op zaterdag te verhuizen. Omdat dit geen normale werkdag is, moeten we hiervoor wel een toeslag van 40% rekenen.

Kunnen jullie ook de schoonmaak in mijn ‘oude’ huis verzorgen?
Ja. Wij hebben een partner die uw huidige huis/kantoor zeer goed kan schoonmaken.

Kan ik op elk moment bij mijn inboedelopslag?
Nee. U kunt niet op elk moment bij uw opslag, omdat we alle goederen netjes, veilig en efficiënt in containers opslaan. Als u 1 dag van tevoren contact met ons opneemt, zetten wij de container met uw spullen voor u klaar.
 
Dien hier een offerteverzoek in!

Wilt u graag meer informatie ?
Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.