Project en kantoor
  1. Home
  2. Arrow sepperator Zakelijk
  3. Arrow sepperator Project en kantoor

Project en kantoor

Of een bedrijfsverplaatsing of projectverhuizing soepel verloopt, hangt af van een goede voorbereiding en een betrokken coördinatie. Bij Ter Haar Verhuizingen zijn we zeer ervaren met externe en interne projectverhuizingen en we kunnen uw organisatie hierin dan ook van begin tot eind begeleiden.


Vakkundig verhuizen tegen minimale kosten

Wij begrijpen dat u uw organisatie ook tijdens een verhuizing zo lang mogelijk draaiende wilt houden. Dat kan ook, aangezien wij u veel werk uit handen nemen en ervoor zorgen dat apparatuur op de nieuwe locatie zoveel mogelijk direct wordt aangesloten.
 
Tip: maak gebruik van onze Handyman-service, waarbij we ook de kleine klusjes rondom uw projectverhuizing voor u uitvoeren.
 

Vast aanspreekpunt

De projectmanager van Ter Haar Verhuizingen zorgt voor een gedegen voorbereiding, een gespecialiseerd verhuisteam en een digitale inventarisatie van de logistieke en administratieve processen. Hij maakt heldere afspraken met u over de planning, prijs en kwaliteit en hij is uw vaste aanspreekpunt. Ook kan hij u adviseren over de inrichting van de nieuwe locatie.
 

ISO-certificaten en EPV-keurmerk

Bij Ter Haar Verhuizingen nemen we projectverhuizingen serieus. Wij zijn dan ook in het bezit van meerdere ISO-certificaten en hebben het landelijke EPV-keurmerk. Bekijk al onze certificaten op de pagina certificaten en keurmerken.
 
Bent u benieuwd hoe Ter Haar Verhuizingen u kan ontzorgen bij een project- of kantoorverhuizing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 
Bekijk voor meer informatie ook de algemene voorwaarden bedrijfsverhuizingen (pdf, 511 kB)

 
 
Wilt u graag meer informatie ?
Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.