1. Home
  2. Arrow sepperator Zakelijk verhuizen
  3. Arrow sepperator Project en kantoor

Project en kantoorverhuizingen

Een geslaagde bedrijfsverplaatsing (ook wel projectverhuizing) hangt af van een goede voorbereiding en een betrokken coördinatie. Ter Haar Verhuizingen is zeer ervaren met externe en interne projectverhuizingen en kan uw organisatie hierin van begin tot eind begeleiden.

Vakkundig verhuizen tegen minimale kosten
Wij weten als geen ander dat u uw organisatie ook tijdens een verhuizing zo lang mogelijk draaiende wilt houden. Doordat wij u veel werk uit handen nemen en ervoor zorgen dat apparatuur op de nieuwe locatie zoveel mogelijk direct wordt aangesloten, is de stilstand in uw bedrijf minimaal.
 
Tip: maak gebruik van onze handyman-service, waarmee we de kleine klusjes rondom uw projectverhuizing voor u uitvoeren.
 
De projectmanager van Ter Haar Verhuizingen zorgt voor een goede voorbereiding, een gespecialiseerd verhuisteam en een digitale inventarisatie van de logistieke en administratieve processen. Hij maakt met u heldere afspraken over de planning, prijs en kwaliteit en is uw vaste aanspreekpunt. Daarnaast kan hij u adviseren over de inrichting van de nieuwe locatie.

ISO-certificaten en PPV-keurmerk
Ter Haar Verhuizingen neemt projectverhuizingen serieus. Wij zijn dan ook in het bezit van meerdere ISO-certificaten en hebben het landelijke EPV-keurmerk. Bekijk al onze certificaten op de pagina Kwaliteit en MVO.
 
VRAAG EEN OFFERTE AAN
 
Bekijk voor meer informatie ook de algemene voorwaarden bedrijfsverhuizingen (pdf, 511 kB)
Wilt u graag meer informatie ?
Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.