School / Onderwijsinstellingen
  1. Home
  2. Arrow sepperator Zakelijk
  3. Arrow sepperator School / Onderwijsinstellingen

School / onderwijsinstellingen

Het verhuizen van een school of onderwijsinstelling kan een complex project zijn, maar niet voor Ter Haar Verhuizingen. Wij hebben namelijk veel ervaring met het verhuizen van instellingen voor basis-, voortgezet- en universitair onderwijs.
 

Efficiënt en oplossingsgericht

Leerlingen en medewerkers van uw scholengemeenschap moeten zo min mogelijk hinder ondervinden als gevolg van de verhuizing. Daarom plannen wij de verhuizing zo veel mogelijk in de schoolvakanties. Daarnaast zorgen we voor een goede voorbereiding en heldere communicatie.
 
Onze projectmanager coördineert de schoolverhuizing van A tot Z en denkt graag met u mee om de verhuizing tot een goed einde te brengen. Onze gespecialiseerde verhuizers pakken meubilair, machines en practica-apparatuur vakkundig in en installeren het op de nieuwe locatie weer op de juiste plek. Voor de verhuizing gebruiken we alleen de beste verhuismaterialen.
 

Ervaren schoolverhuizers

Ter Haar Verhuizingen heeft al veel onderwijsinstellingen met succes en naar volle tevredenheid verhuisd. We zijn ISO-gecertificeerd, werken CO2-neutraal en hebben het EPV-keurmerk. We voldoen daarmee aan de algemene inkoopcriteria van overheden.

Vraag hier een gratis verhuisofferte aan! 
Wilt u graag meer informatie ?
Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.