Archieven en bibliotheken
  1. Home
  2. Arrow sepperator Zakelijk
  3. Arrow sepperator Archieven en bibliotheken

Archieven en bibliotheken

Of u nu gaat uitbreiden of inkrimpen, een goed archief is altijd belangrijk voor uw bedrijfsvoering. U moet snel de juiste documenten kunnen vinden, ook op uw nieuwe locatie. Ook voor de verhuizing van bibliotheken is het belangrijk dat u een ervaren verhuisbedrijf in de arm neemt. Ter Haar Verhuizingen helpt u met het verhuizen van uw archief en bibliotheek naar uw nieuwe bedrijfspand of een opslaglocatie.


Efficiënt en vakkundig

Onze vakkundige verhuizers beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag als natuurlijk persoon en rechtspersoon en gaan dus discreet om met uw vertrouwelijke documenten. Ook beschikken zij over de juiste middelen om uw archiefverhuizing op een efficiënte manier uit te voeren.
 
Bij Ter Haar Verhuizingen denken we graag met u mee en we kunnen u altijd adviseren over het hergebruik van stellingen, een goede codering en het opstellen van een indelingsplan voor het nieuwe archief.


Archiefopslag en –beheer

Wilt u niet langer zelf uw archief opslaan en beheren? Ter Haar Verhuizingen biedt u aantrekkelijke mogelijkheden voor de opslag en het beheer van uw archief. Lees daarover meer bij Archiefopslag.
 
Wilt u uw archief of bibliotheek verhuizen? Vraag dan direct een verhuisofferte aan!


Wilt u graag meer informatie ?
Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.