Opslag
  1. Home
  2. Arrow sepperator Zakelijk
  3. Arrow sepperator Opslag

Opslag

Kunstopslag

Zoekt u een plek om uw kostbare kunstobjecten op te slaan? Ter Haar Verhuizingen beschikt over speciale opslagruimtes voor het veilig en vakkundig opslaan en beheren van kunstwerken, zoals schilderijen en beelden.
 

Beveiligde opslagruimtes

Onze kunstopslagruimtes hebben een geregistreerde toegangscontrole en worden 24 uur per dag met behulp van beveiligingscamera’s in de gaten gehouden. Ook zorgen we ervoor dat de opslagruimtes altijd het meest ideale binnenklimaat hebben. We verwarmen of koelen de ruimtes en controleren de luchtvochtigheid. De opslagruimtes voldoen ook aan alle voorschriften voor compartimentering en brandpreventie.
 

Kunst beheren

Kunstopslag bij Ter Haar Verhuizingen gaat verder dan alleen het opslaan. We kunnen u ook faciliteren bij het beheren van uw kunstwerken. Op verzoek registreren we de eigenaar, het kunstwerk en de afmetingen van het object. We kunnen het kunstwerk ook door specialisten laten fotograferen en verpakken. Ten slotte is het mogelijk om uw kunstwerk door ons op een speciale verkoopwebsite te laten plaatsen.
 
Klik hier voor een gratis verhuisofferte!
 

Archiefopslag

Wordt uw kantoor te krap? Creëer dan extra ruimte door uw archieven op te slaan bij Ter Haar Verhuizingen. Als specialist op dit gebied bieden wij u de modernste faciliteiten voor de opslag van zowel het statisch als het dynamisch archief van uw organisatie.
 

Beveiligde ruimte met klimaatbeheersing

We brengen uw archieven over naar een beveiligde opslagruimte met klimaatbeheersing. Hier verwerken we uw documenten via een geautomatiseerd systeem, zodat wij snel en eenvoudig uw stukken voor u kunnen vinden en afleveren.
 
Ons proces voor bewaking en traceerbaarheid is onderdeel van onze ISO-9001-certificering. De archiefruimtes voldoen aan de G-13 norm en het maakt voor ons niet uit of u een klein of groot archief bij ons onder wilt brengen.
 
Weten wat opslag kost? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
 

Palletopslag

Kampt u in uw bedrijf of organisatie met een tijdelijk of permanent ruimteprobleem? Dan kunt u uw zakelijke goederen voordelig en eenvoudig op pallets stallen in de opslagruimtes van Ter Haar Verhuizingen.
 

Praktische oplossing tegen minimale kosten

Wij stallen uw dozen, papieren of andere goederen op pallets in stellingen van ons beveiligde magazijn. U betaalt slechts een vergoeding per pallet per week, waardoor de kosten voor u minimaal en beheersbaar blijven.

Ruimteprobleem oplossen! Vraag hier een verhuisofferte aan!
 

Containeropslag

Ter Haar Verhuizingen is onderdeel van de samenwerkingsorganisatie Top Movers. Dit heeft ook voor u vele voordelen. Zo kunt u door heel Nederland gebruik maken van geavanceerd beheerde opslag in veilige stalen 20ft-containers.
 

Uw goederen zijn overal veilig

Wij slaan uw inboedel of inventaris op in containers van onze beveiligde opslagruimtes en voorzien deze van een barcode. Op die manier weet u zeker dat uw waardevolle goederen niet worden verwisseld of kwijt raken.
 
Dankzij de landelijke dekking kunt u zelf bepalen waar u uw spullen opslaat. In de buurt van uw huidige woning of pand, bij bekenden of vlakbij uw nieuwe woning of (bedrijfs)pand.
 

Distributie voor de zakelijke markt

Ook voor distributie kunnen zakelijke klanten terecht bij Ter Haar Verhuizingen. U kunt uw te verkopen goederen tijdelijk opslaan in ons landelijke depot, om ze van daaruit te leveren naar uw klanten. Hiermee bespaart u op de kosten van eigen voorraadbeheer en kunt u uw goederen snel en vakkundig distribueren.
 
Vraag nú een offerte op voor containeropslag of distributie!
 

Kantoormeubelopslag

Kampt u met een tijdelijk of permanent overschot van uw kantoorinventaris? Laat deze dan opslaan in de beveiligde opslagruimte van Ter Haar Verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat uw kantoormeubilair onder de meest ideale omstandigheden opgeslagen wordt.
 

Opslag zoals u dat wilt

Bij ons kunt u zelf kiezen hoe u uw overtollige kantoormeubilair wilt opslaan: per vierkante meter of in opslagcontainers. We bekijken graag samen met u wat het beste past bij uw situatie en budget. In alle gevallen zijn uw spullen goed beveiligd, want alle in- en uitgaande bewegingen worden nauwkeurig door ons bijgehouden.
 
Vind hier de oplossing voor uw kantoorinventaris!
 
Wilt u graag meer informatie ?
Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.