Overname Molthof Verhuizingen door Ter Haar Verhuizing

Overname Molthof Verhuizingen door Ter Haar Verhuizing

2 January 2014
Ter Haar Verhuizingen uit Zwolle heeft per 1 januari branchegenoot Molthof Verhuizingen uit Oldenzaal overgenomen. De overname maakt het voor Ter Haar mogelijk haar groeiende activiteiten in Twente versneld uit te breiden.
Vanuit de franchise organisatie Top Movers is Ter Haar Verhuizingen al geruime tijd actief op de zakelijke markt in Twente. De overname zorgt er voor dat Ter Haar flexibeler in kan spelen op de vraag van haar bestaande klanten en tevens meer capaciteit heeft nieuwe klanten te bedienen.
Molthof Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf en een bekende regionale speler als het gaat om particuliere verhuizingen. De combinatie van beide bedrijven resulteert in een compleet aanbod van zowel zakelijke als particuliere verhuisdiensten en opslag in Overijssel.
Met de overname is het personeel, het materieel en materiaal, het pand en de opslag overgenomen. Molthof Verhuizingen zal als naam in Twente actief blijven. Alle administratieve activiteiten zullen vanuit Zwolle wordenuitgevoerd.