1. Home
  2. Arrow sepperator Over Ter Haar / Molthof

Over Ter Haar / Molthof

Ter Haar Verhuizingen is een bekende naam in Zwolle en omstreken. Het familiebedrijf wordt geleid door de 4e generatie en behoort tot de middelgrote verhuisbedrijven. Ondanks de grote veranderingen in de afgelopen 100 jaar staat het klantgericht denken en werken nog altijd bovenaan en is het de basis van onze persoonlijke aanpak.
Ter Haar Verhuizingen is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland, die elk bekend zijn in hun regio.

Top Movers is altijd in beweging. Of het nu gaat om een eenvoudige inboedelverhuizing of een ingewikkelde bedrijfsverplaatsing. Al in een vroeg stadium kunt u gebruik maken van onze kennis, advies en begeleiding want wat wij voor u doen, doen we met uiterste zorg, vakkennis en efficiency. Verhuizen met een Top Movers bedrijf betekent verhuizen met maximale zorg.

Via deze website maakt u kennis met Ter Haar Verhuizingen. Wilt u liever persoonlijk kennismaken, een presentatie of vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de wijze waarop ons enthousiaste team u van dienst kan zijn.
Wilt u graag meer informatie ?
Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.